L'entorn de Girona

A Girona es pot passejar tranquil·lament per la ciutat històrica i visitar-ne els monuments i museus; es pot badar còmodament pels carrers i places gaudint dels serveis turístics, l'oferta cultural, els festivals, els restaurants...

La Girona misteriosa, la que té un passat amb unes tradicions, anècdotes, rondalles. La Girona de les llegendes que ens expliquen històries fantàstiques que van des de l'origen de la ciutat tot barrejant històries de reis, gegants, diables i bruixes.
El seu casc històric o Barri Vell, és un dels més evocadors de Catalunya, comptant amb elements monumentals únics a Europa, entre els que cal destacar el Call (antic barri jueu, dels més ben conservats d'Espanya), la Catedral (d'una grandíssima nau única, que és la més ample del món en estil gòtic) i les cases de l'Onyar.  Es des d'aquí, que us convidem a descobrir la ciutat.

La ciutat històrica

Una de les més interessants de Catalunya, la ciutat històrica de Girona permet resseguir més de 2.000 anys d'història a partir de dos recintes fortificats, la Força Vella i l'Eixample Medieval. El primer correspon a la fundació romana i el segon a l'ampliació de les muralles durant els segles XIV i XV. Els monuments hi són abundants i molt notables les riqueses artístiques que conserven. L'atracció de Girona es completa amb el suggestiu barri jueu del Call, amb els bellíssims carrers i places porticades, i amb els exultants espais barrocs i construccions noucentistes de Rafael Masó.

La Cultura

La cultura és viva a Girona. És una ciutat inquieta, curiosa i molt oberta a les diferents propostes culturals que artistes i organitzadors desitgen presentar en aquest entorn únic. Per aquest motiu, Girona celebra cada any diversos festivals de música, cinema, arts visuals i arts escèniques, que recullen un bon nombre de disciplines: jazz, art al carrer, guitarra clàssica, teatre internacional, teatre amateur, vídeos i audiovisuals, etc.

Si sou amants de la cultura, no us podeu perdre la programació regular de la ciutat i els seus esdeveniments més destacats.

Natura i Esport

Girona és una ciutat privilegiada pel que fa al patrimoni natural. Hi trobareu rius que penetren dins la trama urbana, boscos mediterranis i de ribera, massissos muntanyosos com les Gavarres, la vall de Sant Daniel, camps, hortes i conreus, i, en general, un paisatge que ha sabut entrelligar el creixement urbà amb la preservació de l'entorn natural. A poques passes del centre de la ciutat podreu gaudir de tot això i molt més. Descobriu la vostra activitat de turisme actiu a Girona!

Gastronomia

La ciutat de Girona destaca per un gran dinamisme culinari, caracteritzat per la combinació de la cuina tradicional i d'avantguarda, sense oblidar les seves arrels i el producte autòcton del territori. Compta amb una extensa oferta de restaurants, amb una gran varietat de cuines: catalana, mediterrània, de mercat, d'autor… La gastronomia gironina ha esdevingut un referent internacional, compta amb dos establiments guardonats amb estrelles Michelin i amb el millor restaurant del món, el Celler de Can Roca.

+34645776431
info@coolapartments.eu