L'entorn de Cadaqués

El Cadaqués pintoresc és el que combina l'arquitectura típica mediterrània amb la natura salvatge del Cap de Creus.

Situat en plena península del Cap de Creus, Cadaqués és una de les localitats més emblemàtiques de la Costa Brava. El seu rocós litoral, reconegut per boniques platges i cales, així com l'increible paisatge que ofereix el Parc Natural, constitueix un dels seu principals atractius. Nombroses museus i galeries d'art, entre els que destaca la Casa Museu Salvador Dalí, donen fe de la intensa vida cultural que gaudeix el municipi. El seu casc antic, d'aire mediterrani i profund sabor mariner, durant dècades, ha estat font d'inspiració de pintors i artistes de fama internacional. Es des d'aquí, que us convidem a descobrir-ho.

Parcs Naturals
En aquest territori d'enclaus insospitades es resumeix tota la bellesa i l'exotisme del contrast entre el caràcter dels Pirineus i la subtilesa de la Mediterrània.
Cap de Creus
Aiguamolls de l'Empordà

Cultura
L'Alt Empordà conté mostres úniques de la diversitat de manifestacions culturals entre les quals cal destacar museus, festivals de música, fires i festes populars que permetran al visitant conèixer la seva atractiva riquesa per poder gaudir de moments màgics.
Casa-Museu Salvador Dalí
Casc antic i esglèsia de Santa Maria
Museu d'Art de Cadaqués.

Esports
El privilegiat paisatge d'aquest territori és únic per poder dur a terme qualsevol tipus d'activitat a l'aire lliure. Des dels famosos camins de ronda fins el cicloturisme, passant pels esports d'aventura, esports nàutics o la pràctica del golf, les possibilitats d'oci són pràcticament inesgotables.

Gastronomia
L'oferta gastronòmica d'aquestes terres és molt àmplia i variada i ofereix uns suculents àpats el.laborats amb productes d'alta qualitat. En aquestes terres es poden degustar exquisits plats, ja sigui cuinats des dels fogons més tradicionals, ja sigui preparats per les expertes mans dels millors cuiners i restauradors que lideren el sector.

Festes Populars
La civilització d'un poble es defineix també per les seves festes: pertanyen a la cultura de l'oci, de la diversió i de la participació. Sovint formen part de la tradició i de la història: el pas del temps ha canviat molts hàbits i ha liquidat molts costums, però les festes es mantenen vives i es modifiquen per tal d'adaptar-se a les noves circumstàncies.
Festival Internacional de Música de Cadaqués

+34645776431
info@coolapartments.eu