L'entorn de Berga

Berga, ciutat de la Catalunya central, al peu de la Serra de Queralt i de cara a la vall del Llobregat. La ciutat gaudeix d'una posició estratègica i privelgiada als peus del Pre-Pirineu

Conformen el Berguedà, la plana i la muntanya: la plana agrícola i industrial de pagesia i colònies tèxtils, la muntanya de geologia irregular, espectacular, boletiare i, durant anys, minera. El Llobregat que baixa viu s'encalma a la Baells i dóna energia a les colònies tèxtils

El nostre immillorable entorn permet, a més a més, poder realitzar infinites activitats esportives per tots els nivells, senderisme, ascensions, BTT, activitats aquàtiques a La Baells, running, parapent, pesca ... Tot un ventall d'activitats de lleure enmig de la natura, o bé a la relaxació i la calma. 

Una magnífica gastronomia durant tot l'any pels més gourmets, en especial a la tardor i hivern on la cuina del bolet i de la caça agafa el protagonisme a les cartes dels nostres restaurants.

Les visites culturals per la capital berguedana amb les rutes "Un tomb per Berga", "La Berga Medieval""La Berga dels Molins" i"La Berga Carlina" us endinsarà en la història de la ciutat.

I les diferents festes, actes, celebracions, fires... us faran gaudir de la vostra estada en aquesta comarca.

+34645776431
info@coolapartments.eu