Condicions de reserva

El client accepta les següents condicions al realitzar la reserva online:

RESERVES
Al realitzar la reserva on line, es demanaran les dades d'una targeta de crèdit com a garantia de la reserva. Automàticament rebran un mail de confirmació.
Cool Apartments es reserva el dret de rectificar les tarifes errònies cobrades al client ocasionades per alguna errada del sistema de reserves online. En aquest cas, Cool Apartments notificarà en un plaç màxim de 48 hores l'error, donant una alternativa al client d'acollir-se als ajustaments correctes o d'anul.lar la reserva efectuada sense cap tipus de penalització.

POLITICA D'ANUL.LACIÓ
Si s'anul.la o modifica la reserva fins a 7 dies abans de la data d'entrada*,  l' establiment no efectuarà cap càrrec . Si s'anul.la o modifica la reserva fora de plaç o no es presenta, l'establiment carregarà el 100% de la primera nit.
*A Cadaqués, a partir del 27 de juny del 2016, fins a 30 dies abans de la data d'entrada l'establiment no efectuarà cap càrrec.

CANVI DE DATES
No hi haurà penalització sempre que s'avisi amb una antelació de 15 dies. en cas contrari, s'aplicarà el conveni de la politica d'anul.lació.

CHECK-IN
L'horari d'entrada és de 16h00 a 20h00 excepte a Figueres que és de 15h00 a 19h00. A partir de les 20h00, hi ha un suplement de 25 euros.  No es faran check-in després de les 22 hores. Haurà d'informar a l'establiment amb antelació de l'hora d'arribada prevista. Podrà fer-ho a l'apartat de comentaris en fer la reserva o posant-se en contacte amb l'establiment. 

CHECK-OUT
L'horari de sortida és fins a les 10h00 del matí. S'ha de preveure que es necessitarà temps per a revisar l'apartament.

SUBMINISTRES I EQUIPAMENT
La roba de llit i tovalloles corresponents al número de persones que s'allotjaran estan inclosos a l'inventari inicial, per aquesta raó els demanem que informin del número d'ocupants al realitzar la reserva.La cuina està equipada amb els utensilis que vostè pugui necessitar per a cuinar. El subministrament d' aigua i llum està inclòs en el preu

PAGAMENT
Es realitzarà el pagament total de la seva estada a l'arribada en efectiu o mitjançant targeta de crèdit (VISA o MASTERCARD), l'import no és remborsable. No s'accepten xecs personals

ANIMALS DE COMPANYIA
No s’accepta cap tipus d' animal de companyia

RESPONSABILITATS
Cool Apartments no es fa responsable dels danys i perjudicis que es puguin produir al client durant com a conseqüència de la seva estada a l'apartament, inclosos robatoris o incendis. Tampoc es fa responsable de les averies produides, per circumstàncies alienes com talls de llum, a l'ascensor, aire condicionat, etc.. o per mal ús del client en els electrodomèstics.
En qualsevol dels casos, Cool Apartments, es compromet a intentar solventar aquestes averies l'abans possible.

COMPORTAMENT
El client serà responsable del seu propi comportament i el d'aquells que l'acompanyin. Si el seu comportament no estés d'acord amb uns estandars mínims de convivència que s'estableixin en el contracte, Cool Apartments podrà exigir l'abandonament de l'apartament sense dret a devolució total o parcial dels dies restants, ni a cap indemnització.

+34645776431
info@coolapartments.eu