Condicions de reserva

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ DE RESERVES

1. ACCEPTACIÓ: La realització de qualsevol reserva suposa l’acceptació d’aquestes condicions generals.

2. USUARI: La persona que fa la reserva cal que sigui major d’edat i es responsabilitza de la veracitat de les dades introduïdes.(Totes les dades introduïdes per l’usuari es graven en un servidor segur i garantim que l’accés a aquesta informació es exclusiu per part del personal de reserves i únicament es farà a efectes de la pròpia reserva i per a comunicar al client futures promocions i ofertes).

3. PREPAGAMENT: El sistema demanarà un pagament del 50% per targeta de crèdit o transferència bancària, estant la reserva condicionada a l’acceptació del pagament per part de l’entitat bancària. Per a les reserves no reemborsables, el pagament serà del 100%.

4. RESERVA: La reserva quedarà completada quan l’usuari rebi per correu electrònic la confirmació de la reserva amb el seu número de localitzador. Cool Apartments es reserva el dret de rectificar les tarifes errònies cobrades al client ocasionades per alguna errada del sistema de reserves online. En aquest cas, Cool Apartments notificarà en un plaç màxim de 48 hores l'error, donant una alternativa al client d'acollir-se als ajustaments correctes o d'anul.lar la reserva efectuada sense cap tipus de penalització.

5. CHECK-IN/OUT: Per Cadaqués, l'horari d'entrada als apartaments és de 16h a 20h. Entre les 22h i les 22h hi ha un cost adicional de 25€. No es realitzen entrades després de les 22h. Per Figueres, l'horari de check-in és de 15h30 a 19h. Per Girona, l'horari d'entrada és de 15h a 24h. Haurà d'informar a l'establiment amb antelació de l'hora d'arribada prevista. Podrà fer-ho a l'apartat de comentaris en fer la reserva o posant-se en contacte amb l'establiment. La sortida és a les 10h del matí.

6. PAGAMENT: Es realitzarà el pagament de la seva estada a l'arribada en efectiu o mitjançant targeta de crèdit (VISA o MASTERCARD), l'import no és reemborsable. No s'accepten xecs personals

7. TAXA TURÍSTICA: L’import de la reserva es veurà incrementat per una Taxa turística durant les primeres 7 nits i per un import de 0.90€ + IVA per persona major de 16 anys.

8. OCUPANTS: El client només podrà allotjar el número màxim de persones definits en les característiques de l’apartament i de la tarifa contractada.

9. NETEJA: L’apartament es posarà a disposició del client en les degudes condicions de neteja. El client es compromet a deixar l’apartament en unes condicions de neteja raonables sense escombraries ni restes d’aliments.

10. EQUIPAMENT: La roba de llit i tovalloles corresponents al número de persones que s'allotjaran estan inclosos a l'inventari inicial. El client es compromet a deixar l’apartament amb les mateixes condicions de conservació del mobiliari i equipament que ha trobat a l’entrada.

11. MODIFICACIONS: Ens reservem el dret a canviar l’apartament contractat per un de similars característiques o superiors en casos de força major com ocupacions o desperfectes sobrevinguts després de la data de la reserva. Aquests canvis no tindran cap cost pel client.

12. GARANTIA: El client deixarà a l’entrada un dipòsit en garantia en efectiu per un import que consta especificat a la reserva. Aquest dipòsit és tornarà a la sortida íntegrament excepte en el cas que es detectessin desperfectes a l’apartament, al mobiliari o a l’equipament o situacions d’extrema brutícia i deixalles. El cost que comporti el restabliment de les condicions que tenia l’apartament a l’entrada seran descomptats de l’import del dipòsit.

13. RESPONSABILITATS: Cool Apartments no es fa responsable dels danys i perjudicis que es puguin produir al client durant com a conseqüència de la seva estada a l'apartament, inclosos robatoris o incendis. Tampoc es fa responsable de les averies produides, per circumstàncies alienes com talls de llum, a l'ascensor, aire condicionat, etc.. o per mal ús del client en els electrodomèstics.
En qualsevol dels casos, Cool Apartments, es compromet a intentar solventar aquestes averies l'abans possible.

14. COMPORTAMENT
El client serà responsable del seu propi comportament i el d'aquells que l'acompanyin. Si el seu comportament no estés d'acord amb uns estandars mínims de convivència que s'estableixin en el contracte, Cool Apartments podrà exigir l'abandonament de l'apartament sense dret a devolució total o parcial dels dies restants, ni a cap indemnització.

15. POLITICA ANULACIÓ: Per les cancel·lacions amb més de 14 dies d’antelació es retornarà el 100% dels diners pagats. Per les cancel·lacions o no presentació amb menys de 14 dies d’antelació no es retornarà la paga i senyal. Per a les reserves no reemborsables, no es retornen els diners.
*A Cadaqués i Figueres, entre el 15 de juny i el 15 de setembre, fins a 60 dies abans de la data d'entrada l'establiment no efectuarà cap càrrec. El client pagarà el 50% de l'import total si cancel·la durant els 60 dies abans de l'arribada.

+34 645776431
info@coolapartments.eu